onsdag 23 januari 2013

Home coming!

Så kom Niklas äntligen hem. Jag kan lugnt säga att den här jobbperioden har varit den jobbigaste sen Elly föddes. Först kändes det mer tomt än vanligt eftersom han var hemma i hela tre veckor kring jul och vi hade vant oss vid att ha det så, och sedan blev ju Elly sjuk. Det är nog den största nackdelen med att Niklas jobbar som han gör; när det är tungt, så blir det lätt fruktansvärt tungt. Hur som helst blev ju Elly bättre och min mamma kom hit och stöttade upp, så ingen gick under, men det var jobbigt att Niklas inte var här.

Ikväll har vi ätit paj. Hallonsorbet med jordnötter och chokladsås till efterrätt. Tittat på How I Met Your Mother och skrattat åt Barney, älskat Lily och Marshall och suckat lite åt Ted och Robin. Och varit njutit av att ha nästan två veckor framför oss.

6 kommentarer:

 1. Usch vad jobbigt det verkar, har tänkt massor på dig nu.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Skönt att Elly är bättre och Niklas är hemma. Sköt om er!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt!
  Jag beundrar er verkligen som orkar!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag tänkte också på dig och hur jobbigt det måste varit att vara själv under detta. Tur att han är hemma nu och hoppas Elly blir frisk snart!

  SvaraRadera
 5. Alltså du är en sån jäkla trooper! Jag har tänkt på dig rätt mycket mu i och med att jag själv varit sjuk, E har varit sjuk och maken har börjat jobba. Har varit ganska ynklig trots att vi är två efter halv sex på kvällen och att min kan vabba. Så kudos, jag vet ju att man fortsätter för man har inget val, men ändå, vilket jobb du gör.

  Och så är det så gött att jag jag blir riktigt glad också när jag läser att Niklas har kommit hem. Lite knäppt men fint.

  PS. !! Jag har äntligen dragit ur tummen och skaffat mig en tuffsig liten blogg!

  SvaraRadera
 6. Tack för pepp och omtanke <3

  SvaraRadera