lördag 5 januari 2013

Länkkärlek: Jonna om en förälders rätt till sitt barn


Jonna skrev igår ett oerhört viktigt inlägg om Att ha rätt. Om vad ett barns rätt till sina båda föräldrar och en förälders rätt till sitt barn kan få för konsekvenser för barnet. Obligatorisk läsning!

4 kommentarer:

 1. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga?! Så hemskt, men så himla vanligt ändå.... Hon är nog inte ensam om sin historia tyvärr!
  Usch...

  Anledningen till att jag klickade mig in hit just nu var denna, tänkte på dig när jag såg den! Men det känns lite fel att tipsa om den nu... Men jag gör det ändå: http://www.ellos.se/paslakanset-bambi/380343?N=1z141tpZ1z141ll&Nao=32

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är nog alltför nga barn som är med om liknande.

   Tack snälla för tipset, helt otroligt sött, helt min smak!

   Radera
 2. Jag blir helt mörkrädd att det får gå till så EN HEL UPPVÄXT utan att någon sätter stopp.

  SvaraRadera