torsdag 10 januari 2013

Om någon undrar vad jag gör med all washitejp:

Istället för passepartout runt inramade kort, till inslagning av kolor innan jul, uppsättning av kort, piffning av lysknappar (seriöst, är inte lysknappar dödens tråkiga, helt i onödan?), piffning av tråkiga ljushållare och så gjorde jag ett par pennhållare av tomma konservburkar och lite tejp. Sedan så har vi små tejpstumpar lite här och där i lägenheten, för Elly är lika galen i washitejp som jag och tycker det är jätteroligt att välja en tejp, låta mig klippa till en liten bit och sedan klistra den någonstans. Och för mig stannar det förstås inte här, utan jag planerar väggdekorationer, fler burkar som ska piffas, en vimpel har påbörjats etc. Och om inspirationen tryter kan jag alltid fastna på Pinterest en stund, det har visat sig vara lätt hänt, särskilt när jag egentligen borde sova. För det här med washi är helt klart min grej: tejpen är överdrivet söt och det är ett pyssel som både är enkelt och går fort att göra.

5 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina grejer du pysslar fram! Såna där fina pennburkar kanske jag också ska våga mig på. Och lysknapparna, håller MED!! Färg på dem!

  SvaraRadera
 2. Å vad fint! Jag är så sjukt sugen på washitejp, har ännu aldrig köpt (!). Något av en skandal för kommer ju bli besatt, det förstår jag ju.

  SvaraRadera
 3. Jag vågar inte börja. Men de där burkarna är ju underbara, har några tomma konservburkar som pennställ utan dekorationer. De står dock och skriker TEJPA MIG! just nu...

  SvaraRadera
 4. Så himla fint! hmm, måste nog köpa lite tejp jag med...

  SvaraRadera