söndag 20 januari 2013

UVI

Alltså, fy fan vad de senaste dagarna har varit hemska! Ellys feber visade sig bero på urinvägsinfektion och vi har tillbringat åtskilliga timmar på barnsjukhuset den här helgen. Det är hemskt att se sitt barn ha ont, vara rädd och utmattad och inte kunna göra så mycket åt det. Lika hemskt är det att se samma barn skrika av både ilska och rädsla när det måste genomgå undersökningar och få medicin. Nu är Elly i alla fall utskriven från avdelningen (hon har varit inskriven sen i fredags, men vi har inte behövt sova där) och hon börjar bli bättre, men är väldigt trött och även psykiskt medtagen av allt som har hänt. Jag hoppas nu att vi har några lugna dagar framför oss, så att hon kan repa sig ordentligt. Och jag behöver sömn och mindre oro.

15 kommentarer:

 1. Det är ju så hemskt att se sitt barn ha ont och inte kunna göra någonting åt det! Åh, vad jag hoppas att Elly blir frisk snart!

  SvaraRadera
 2. Åh stackars er! Det är verkligen hemskt att se de man älskar mest av allt i hela hela världen ha så ont utan att man göra nåt åt det.
  Stor kram till er bägge !

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får sova ordentligt och att medicinin tar så att hon mår bättre snart, och orkar äta, leka och så!

  SvaraRadera
 4. Måtte ni få vila och friskhet nu. Barn borde inte få bli så sjuka. Lite snor i näsan inland går väl bra, men inte mer. Ta hand om er. Kram

  SvaraRadera
 5. Sofie med Sonja21 januari 2013 08:57

  Har tänkt på er, det är en sådan fruktansvärd känsla av hjälplöshet när ens barn är sjukt. Hoppas det har vänt nu!

  SvaraRadera
 6. Fy, stackars både dej och Elly! UV som är så jäkla jävligt. Förstår att maktlösheten måste vara skitjobbig. Skönt att hon är på bättringsvägen! Jättekram

  SvaraRadera
 7. Men fy, stackars Elly och stackars er, så jobbigt när de har ont och man inte kan göra något konkret för att göra det bättre. Hoppas hon är piggare nu!

  SvaraRadera
 8. Hej, jag har tänkt på er och känt med er hela helgen. Sååå skönt att det värsta är över! Hoppas att du får vila dig nu och att du får lite hjälp med vardagsbestyren. Stor kram!!!!

  SvaraRadera
 9. Åh, nej vad tråkigt! Skönt att höra att lillan är på bättringsvägen i alla fall och jag hoppas ni får vila massor!

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att hon mår bättre. Bara tanken att ens barn ska bli sjukt är ju helt outhärdlig.

  SvaraRadera
 11. Usch :( Men skönt att hon är på bättringsvägen! Massa kramar till er från mig och Junie <3

  SvaraRadera
 12. Tusen tack för era värmande ord 💕

  SvaraRadera
 13. Fy, stackars Elly! Vad skönt att hon mår bättre nu.

  Om kommentaren kommer två gånger så var det inte meningen, det blev nåt fel :)

  SvaraRadera
 14. Å blä, hoppas hon kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
 15. Men usch då. Hemskt med uvi när en annan får det men än värre när ett barn får det som inte kan tala för sig och beskriva smärtan. Lästa att ni ska på sån där njurundersökning nu iaf, bra det tas på allvar och kollas upp.

  Hoppas hon är bättre nu.

  SvaraRadera