torsdag 14 februari 2013

Hjärtdagen

Jag brukar aldrig fira Alla hjärtans dag (kan hända att jag tidigare har skrivit några vresiga inlägg om just den hör dagen) men idag köpte Elly och jag blommor till mina föräldrar, där vi befinner oss nu. Också fick de ett kort som Elly har gjort på Familjelekis. Och det var visst fler som hade kommit på tanken att ge blommor idag, för nu ikväll kom det ett bud hit med både blommor och choklad från min man!

(Det är lite kul det där med blommor, för någon gång för flera år sen sa jag till Niklas att jag inte gillar att få blommor, och jag måste ha sagt det med ett enormt eftertryck, för han trodde typ att jag skulle göra slut om han gav mig blommor. Hur som helst så började han ge mig blommor lite då och då för nåt eller ett par år sen och vi är alltså fortfarande tillsammans)

4 kommentarer:

 1. Åh vad fina ni är! Haha... det där med blommorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, men han trodde verkligen att jag skulle bli vansinnig om han köpte blommor!

   Radera
 2. Jag trodde att jag kommenterat det här, men det var nog på instagram. Så fint att få blom och chokladbud så där :) Att han törs är ju också fint ;)

  Jag skulle också fråga vad det är för en schnajsig app du har som gör så fina hjärtan och stjärnor på fotona.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett par olika: instabokehfx, filterzilla och bokehflex. Blev liksom besatt av hjärtan och n kan jag inte sluta! Kan även tipsa om Pixlr Express+ som jagskaffade för ett par dagar sen, en massa snygga effekter!

   Radera