lördag 23 februari 2013

Inte för att det är nåt fel med att vara tant, men...

I lekparken igår blev jag kallad "tant" av en pappa. En pappa som uppskattningsvis var 55 år och som enligt egen utsago var för gammal för att åka rutschkana, och därför frågade om jag kunde åka med hans barn, som inte vågade åka själv. "Åk med tanten där, Vanessa!" sa han och jag tänkte för mig själv att om jag är en tant måste han vara en mycket, mycket gammal gubbe.

4 kommentarer:

 1. Du skulle ha svarat med: "Ja, Vanessa kom här, så slipper du höra på likets tjat" ;)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte Pelles kommentar här ovan. Tänk om man hade ett sånt svar op tal när det väl gällde. ;)

  SvaraRadera
 3. Tant får man inte kalla någon. Vill man kalla sig själv tant är det ok men ....


  Du skulle ha skallat honom!

  SvaraRadera
 4. Tant kallar en ju bara sig själv, inte andra tänker jag.

  SvaraRadera