tisdag 19 februari 2013

Musik, musik!

En av mina favoritstunder varje vecka är när jag strax efter halv sex på tisdagskvällen tar på mig mina rosa hörlurar och tar en rask promenad till skolan. För då lyssnar jag verkligen på musik. Jag hör ofta på musik, men numera blir det aldrig annars att jag lyssnar på det där intensiva sättet, då musiken är mitt främsta fokus. Förr kunde jag sitta rakt upp och ner och bara leva mig in i musiken, stänga allt annat ute, men nu tar jag mig aldrig den tiden. Förutom på tisdagarna då jag går till skolan. Och jag märker hur upprymd jag blir, vilken skön känsla jag får när jag kan hänge mig åt musiken så där. Jag sträcker lite extra på mig, blir lite piggare och jag slappnar av en smula. Ibland vill jag dansa och fulsjunga, ibland bara drömma mig bort, ofta ler jag säkert fånige för mig själv. <3 musik alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar