onsdag 13 februari 2013

Status:

Sitter på tåget och är gråtfärdig av lättnad över att Elly har somnat. Idag har jag mer än en gång fått kämpa hårt mot impulsen att skrika "håll käft med dig, ungjävel!". Tur att hon är så go mellan utbrotten, annars skulle jag nog bli galen. Mvh Årets Mamma

15 kommentarer:

 1. Mm väntar på min medalj för mitt exemplariska beteende i morse. Anya ville inte sätta på sig skorna. Jag kan ha sagt" ge dig för i helvete, vi måste fan gå snart!!" med en arg röst. Anya blev nog lite skrämd, jag skämdes. Kände mig kass.. Men det gick över så fort hon satt i selen. Räddaren i nöden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrikit rakt ut åt Elly så hon har hoppat till. Efteråt har jag skämts så jag har gråtit.

   Radera
 2. Hahaha... finns få saker som kan pröva ens tålamod som ens eget barn. Sjukt hur snabbt man glömmer också. Tur det.

  SvaraRadera
 3. Juni har hållit på med att bita och slå mig vid läggning. Värst att hon rivit mig i ansiktet så jag varit blodig. Jag har varit mitt strängaste och blivit vansinnigt arg. Reaktion: skratt. En dag fick jag nog, satte ned barnet, röt att då får du vara här själv då, gick ut och låtsades stänga dörren om henne i mörkret. Hon blev förstås jätterädd och jag kände mig så dålig.

  Dock att läggningsbråken helt upphörde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa tålamodsprövningar! Det värsta är läggningarna när en själv är trött och bara vill att Nygren ska somna så en kan få lite lugn och ro en stund.

   Radera
 4. Väl kämpat! Du är fantastisk! Medalj till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, verkligen inte, är sur och trist.

   Radera
 5. Heja dig! Ibland får jag liksom bita mig i tungan för att inte vråla "håll käften rätt ut". Tur som sagt att det kan vända lika snabbt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de där orden bara väntar ju på att få komma ut ibland.

   Radera
 6. Låter som vår dag igår. Sonja var ett litet monster (dock väldigt gulligt) och allt var bara bajs. Sen blev det mesta bättre idag, mycket upp och ner med de små liven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju tur att det vänder fort.

   Radera
 7. Aldrig skönt att höra att en inte är enda föräldern med trotsig unge. Vad en än frågar Isolde så får en "nej!" till svar, ibland kompletterat med utbrott. Pust!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy, dessa dagar då ungen inte vill gör någonting av det jag vill göra, när det är nej till mat, sova, gå ut etc.

   Radera
 8. Åh, ens bästa stunder som förälder... Kan eventuellt ha sagt "men somna någon gång då, jobbiga unge..." häromdagen. Verkligen inte det man är mest stolt över i sitt föräldraskap.

  SvaraRadera