torsdag 21 februari 2013

Tentajäveln, woop woop!

En vecka innan tentan skulle skrivas var jag osäker på om jag över huvud taget skulle gå dit. Kvällen innan tänkte jag att jag går dit på vinst och förlust, att jag kan ha en chans att klara den om "rätt" frågor kommer. Och rätt frågor kom visst, för jag fick 29 poäng av 30 möjliga och ikväll har jag firat med pizza, lakritste och fotmassage.

8 kommentarer:

  1. Woho! Heja dig! Och imorgon skall du fira med ost. Det blir gött. Ryktena säger dessutom att mitt tentaresultat kommer imorgon. Hoppas jag också får fira!

    SvaraRadera
  2. Bra där! Fotmassage måste vara bästa sättet att fira på!

    SvaraRadera
  3. Hahahaha exakt så är jag. Jag tycker att jag inte kan något men ba "Jag chansar, får ju skriva igen hur som helst" och så går jag dit och läser igenom allt tre gånger och går hem och ba *underkänd* och när folk frågar hur det gick så säger jag att jag inte tror att jag klarat den. Så får man tillbaka med VG och törs typ ej säga hur det gick. Varenda jävla salstenta på universitetsnivå. Jaja. Varsågod för romanen och WELL DONE!

    SvaraRadera