tisdag 5 mars 2013

Avskedschoklad

Vem hade trott att Niklas och jag skulle frångå konceptet avskedschips? Inte vi i alla fall! Men igår var vi för ovanlighetens skull inte sugna att möla chips, utan åt lite choklad och masserade varandra medan vi tittade på Game of thrones. Jag uppskattar den serien mycket mer nu när det är andra gången jag ser den, första gången hade jag så svårt att hålla koll på alla karaktärer.

Imorse åkte Niklas till Norge igen och Elly och jag sov till efter 8, så vi hann inte äta frukost tillsammans. Lite tråkigt, men samtidigt behövde vi nog den där sömnen, då vi vaknade vid 3 igår. Ja, 3 på natten. Jag trodde hela tiden att Elly skulle somna om tidigt på morgonen*, men när klockan var 10 var hon fortfarande vaken och jag grät nästan av trötthet. Men sen somnade hon till sistone jag fick mig en timmes sömn. Och tur var väl det, för annars hade Niklas sista dag hemma förmodligen inte blivit så trevlig. Men den blev inte så dum ändå.

Just det, jag började skriva det här inlägget för att jag ville berätta att lakritschokladen som syns på bilden var galet god. Så, nu är det sagt.

*Niklas skulle till optikern på förmiddagen, så jag tänkte att det var lika bra att jag tog nattpasset, eftersom jag, men inte han skulle kunna sova på förmiddagen. Annars hade han gått upp med Elly på natten.

8 kommentarer:

 1. Jag har kollat efter den där lakritschokladen men inte hittat ännu. Jag vill testa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den i godisaffären här hemma. Men det borde ju finnas i åtminstone lite större mataffärer!

   Radera
 2. Jag tyckte inte alls den var god den där Black. Fy! Men som tur är så är smaken olika.
  jag förstår inte hur du/ni orkar vara i från varandra på det där sättet som ni är, ni är starka. Men det måste vara jobbigast för Niklas som inte får träffa Elly under långa perioder.

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är ju så vana vid att ha det så här, men det är såklart jobbigt ändå, och det blir tuffare ju större Elly blir.

   Radera
 3. Föredrar helt klart chips, men den där chokladen lät spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde jag förr, men choklad har gått om :)

   Radera
 4. Älskar laktrits-choklad! Det är Islands nationalgodis typ. Smarrigt.

  SvaraRadera