måndag 18 mars 2013

Dessa dagar

Dessa dagar, då jag bara längtar till kvällen så jag kan gå och lägga mig, de hade jag gärna varit utan. Det sägs att vi har dessa dåliga dagar för att vi ska uppskatta de bra dagarna mer, men jag vet inte jag. Jag hade hellre bara haft de dagarna som inte känns som tråkiga pauser, och sluppit gå omkring med en klump i bröstet och tårarna bara en blinkning bort. Och jag önskar att det inte kändes så tungt att bara tänka på att laga mat, ta på Elly overall och gå till lekparken. Denna allmänna brist på motivation under dessa dagar, den är nog ändå värst. Den eller ledan. Den hade jag definitivt helst varit utan, för alltid. Den och den kalla vinden ute. Och mensen. Slut på emoblogg för idag.

11 kommentarer:

 1. Hoppas dagen går fort och att det känns bättre i morgon! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh! Klockan är ju inte ens 13 än... Hoppas att dagen blir lite bättre ju längre den går. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har också för många tunga dagar nu. Synd att jag måste jobba hela tiden, för annars hade vi kunnat hänga tillsammans med våra kids och försöka mota bort det ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad synd! Hur länge till ska du jobba? Eller jobbar du fram till BF?

   Radera
  2. Jag jobbar till 10 maj. BF är 26:e. Just nu känns dock åtta veckors ytterligare jobb (eller vad det blir) som en ... rejäl utmaning.

   Radera
  3. Kan tänka mig det! När jag var preggo hade jag lite svårt att vara riktigt närvarande på jobbet, för tankarna var ju hela tiden någon annanstans. För övrigt barnöga svårt att fatta att det är så snart du ska föda barn, tänker hela tiden att det är i höst eller så.

   Radera
 4. Oj vad jag känner igen det där... Särskilt efter denna sjukhelg då jag faktiskt knappt lagade mat. :( Kram!

  SvaraRadera
 5. har också haft några såna där dagar nu, det är inte kul.

  SvaraRadera