fredag 29 mars 2013

#throwUPthursday

Igår var en sån galen dag. Först kändes det som om precis allting gick helt åt helvete, vilket gjorde att jag fick ett utbrott à la 14-åring (det kan hända att jag smällde igen en dörr och skrek "jag hatar allt, jag hatar mitt liv!") och Elly, som var helt övertrött, men inte kunde somna, bara grät och sa "mamma arg på Elly" till Niklas, som försökte hålla modet uppe och få i oss lunch. Det var förstås inte Elly jag var arg på, så jag skämdes och kände mig som världens hemskaste mamma. Sen gick Elly och jag ut i solen och blev på bra humör igen. När vi kom hem hade Niklas dammsugit, slängt en miljon kartonger och putsat fönster och jag blev på ännu bättre humör. Elly och jag pärlade lite och sen piffade jag till mig, gick ut och drack öl och åt fish n chips med två kompisar. Jag hade så roligt att jag slog på stort och kom inte hem förrän 22:45, så sent har jag inte varit ute sen innan jag blev gravid. På hemvägen fick jag rapport om att det var lite eländigt där hemma och det visade sig att Elly hade kräkt två gånger och att Niklas var rätt nerspydd. Elly tuttade lite, somnade om, men kräktes efter en stund i sängen. Det gjorde hon även några gånger i natt, så vi fick snällt säga hej till hennes första magsjuka. Hon har inte kräkt nåt idag och varken Niklas eller jag har känt av nåt, så vi hoppas att kräkningarna beror på sanden Elly åt igår.

Sammanfattningsvis: en händelserik dag i det lilla.

1 kommentar: