söndag 3 mars 2013

En fin, vårsolig söndag


Både Elly och jag var pigga och glada när vi vaknade, så vi lät Niklas ligga kvar och gick upp och gjorde scones till frukost.

Sedan gick Elly och Niklas ut i solen, medan jag stannade inne och tränade...

...och satte igång kalopskokande.

Medan Elly sov fick hon en sänghimmel över sin nya säng. De senaste dagarna har det hänt nåt i hennes rum nästan varje gång hon har sovit, så det blir många "wow" och "oj!" när hon vaknar.

Så åt vi lunch tillsammans med en kompis vi hade bjudit hem. Vi bar ner lite saker till källaren ( bland annat Ellys lektält, som tyvärr inte får plats för tillfället) och sedan tyckte Elly att hon och jag skulle läsa Bamse och vila i hennes säng.

Efter det gick vi ut i solen. Elly ville springa, gunga och åka rutschkana. Också sa hon "tut, tut, Dindie ha plats" till lite random folk som söndagspromenerade i Slottsskogen.

Jag hade på mig vårskor! De är visserligen inte mycket tunnare än mina stövlar, men de ger helt klart en annan känsla.

Sen gick vi hem och fikade. Semlorna vi fick med oss hem från gårdagens playdate åts upp.

Igår ville hon bara äta locken, men idag var det grädden som var godast, helst skulle hon ha en stor klick på varje pekfinger hela tiden.

Efter fikat lekte Elly och jag med Duplo och skajpade med mina systrar och min mormor. När det började bli kväll åt Elly kvällsmat vid TV:n, testandes litebolika sittdon.

När Elly hade somnat köpte Niklas och jag pizza och såg två avsnitt av Game of thrones, som vi har börjat se om från början inför säsongspremiären den 1 april. Och jag fick fotmassage!

Och nu ska jag sova så gott och drömma så sött om vårsoliga dagar. Vill tillägga att jag under dagen har kämpat emot mina impulser att instagramma allt jag har gjort, för att kunna bjuda på ett blogginlägg utan en massa bilder ni redan har sett!

6 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig söndag ni har haft :) jag och min pojkvän har också börjat kolla om Game of thrones. Så himla pepp på nästa säsong :D

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ni hade en jättemysig dag :)

  SvaraRadera
 3. Låter som en helt fantastisk dag, spännande med nya saker i rummet när man vaknar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, stackaren blev väl besviken sen när det slutade hända saker!

   Radera