lördag 16 mars 2013

En helt vanlig lördag

Idag har jag varit trött och seg, men det har varit en bra dag ändå. Förutom en liten formsvacka mitt på dagen, då Elly bestämde att det inte skulle bli någon dagsvila. Då blev jag lite less, för jag kände verkligen att just idag behöver jag en stund för mig själv mitt på dagen. Men det gick bra ändå. På förmiddagen var vi i lekparken på andra sidan gatan. OCH VI SATT PÅ EN BÄNK OCH ÅT MELLIS UTAN ATT FRYSA! HEJ DÅ VINTER! Efter lunchen, som bestod av kasslergratäng från frysen för mig och macka för Elly, helt plötsligt älskar hon macka och vill knappt äta nåt annat, tog vi bussen in till stan. Bara bussresan i sig är ett mindre äventyr för den lilla fordonsälskaren. På stan köpte vi påsar till blöjhinken, solglasögon till Elly, eftersom hon råkade bryta sönder sina gamla, och en batmanmössa. Till Elly alltså, för tyvärr fanns den bara i små storlekar. Elly brukar vilja gå själv på stan, så vi hade ingen vagn med oss (plus att jag hatar att åka kollektivt, samt gå i affärer med vagn), men just nu är det väldigt mycket "mamma bära Dindie", så när vi satt på bussen på väg hem kändes det som om jag hade kört ett pass på gymmet. Sen gick vi direkt till en annan lekpark, där pinnar och kottar skulle åka rutschkana. När vi kom hem pärlande vi en liten stund, med betoning på liten och efter det lekte vi nån lek där Elly skulle ligga på golvet och försöka ta en boll, som jag skulle slå iväg med en sopborste. Oh sen satte Elly en blöja på huvudet och sprang omkring med den så en bra stund.

En bra grej med att Elly inte alltid sover på dagen är att hon somnar tidigt på kvällarna de dagarna. Och att nattningen går fort. Så nu kväll har jag tränat och ska lägga mig tidigt, jag måste börja göra det oftare.

En annan bra grej är att Ellys mage verkar vara bättre. Den har varit knas hela veckan, men nu *peppar peppar* tycks det ha vänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar