tisdag 19 mars 2013

#färgförfan

När Elly och jag gick till Öppna förskolan idag mötte vi en dam som bor på vår gård. Vi småpratade lite och hon sa att hon alltid blir så glad av att se Elly och mig, för att vi är så färgglada. Jag sa nåt i stil med att vi gör så gott vi kan, och det är väl det jag gör; för jag blir själv glad av färg. Jag gillar att ha färg på mig, omkring mig och jag gillar att se färg på andra. Det piggar upp min tillvaro helt enkelt.

Om du vill ha fler färgklickar i tillvaron tycker jag att du ska spana in taggen #färgförfan på Instagram, den är skapad av färgsprudlande Mirijam och om jag inte minns fel startade hon den för att få lite pepp i vintermörkret.

2 kommentarer:

  1. Ni är så fina! Jag skulle verkligen behöva mer färger i min garderob. Ibland tänker jag att jag skulle ha bara svarta kläder för att göra allt jävligt enkelt för mig. Istället landar jag nog på typ... helt beige nu. Måste göra något åt detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, egentligen är det ju enkelt att ha mest svart, men å andra sidan är det bra att ha en del svarta och grå plagg, för de är ju så lätta att matcha med färgglada plagg!

      Radera