lördag 23 mars 2013

Här ska läsas!


Det är på tiden att jag bildar mig lite på området. Det är på tiden att jag läser den här.

Men först ska jag ta itu med dessa två raringar. Åh, de är säkert superintressanta och jag vill verkligen läsa dem, men på norska? Come on!

För ett tag sen lånade vi en Tottebok på biblioteket och när vi hade lämnat tillbaka den frågade Elly efter Totte varje kväll, så jag beställde två Totteböcker till henne och valde ut två som inte finns på You Tube. Och en bok om bajs. Det är ju ändå ett favoritämne här hemma för tillfället. Eller numera, kanske jag ska säga, en vet ju inte hur länge det varar.

4 kommentarer:

 1. Här är bajs fortf ett hett samtalsämne. Räknar med att det håller i sig ngt år till.

  SvaraRadera
 2. Mkt bajs här också. Fia säger bajs så fort hon har kissat och drar av sig blöjan om hon inte har body... Hann kissa på golvet två ggr i fredags, hurra. ;) Har ni läst "Det var det fräckaste"? Rolig bok om en mullvad på bajsjakt.

  SvaraRadera
 3. 100 möjligheter var bra tyckte jag, ganska mycket praktiska tips. :)

  SvaraRadera
 4. Bajs - intressant i fem år and counting... Misstänker att det inte kommer att gå över, just det intresset. 8-)

  SvaraRadera