torsdag 28 mars 2013

#throwbackthursday

En liten, liten påskkäring för två påskar sedan. Knappt två veckor gammal. Det var en solig och varm påskhelg och på söndagen kom min mamma och mina systrar och hälsade på. Det var första gången Elly träffade sina mostrar. Vi åt pasta på en uteservering, Elly sov i vagnen och jag vände mig m för att titta till henne ungefär varannan sekund.

2 kommentarer:

  1. Lilla gulle! Jag vågade inte ta med Victor ut på café förrän han var 3 månader :O (Han sov iofs aldrig i vagnen om den inte rullade över typ stenar och stockar, haha).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det där måste ha varit enda gången Elly har sovit i sin vagn medan jag har ätit ute! Annars har det dr aldrig funkat, vi har alltid varit tvungna att ha vagnen i rullning för att hon inte ska vakna. Och jag tror inte jag vågade ha med henne på café förrän hon var över ett halvår, men uteserveringar vågade jag, så länge vi inte behövde gå in eller satt för trångt med andra.

      Radera