onsdag 10 april 2013

2-årsdagen

Idag fyllde Elly två år! Hon fick jordgubbar med två tårtljus i till frukost - succé!

Besök på Alfons Åbergs kulturhus, jordgubbsmumsande, mycket peppad tjej innan kulturhusleken, lek på kulturhusets övervåning som var anpassad för lite mindre barn och paketöppning, som ledde till viss besvikelse, "bara" två dög inte...

En biosalong i miniformat hos Alfons, trötta, men nöjda tjejer på väg hem efter kulturhuset, pizza till lunch, läsning av alla födelsedagskort, gång på gång och lite vila hos Alfons.

Ungefär så var Ellys 2-årsdag. Plus besök av en stor och en liten kompis som kom med blåbärsbullar och lek, en stunds lekparkslek, många skratt och glada rop, ett par utbrott och snabb nattning med läsning av ny Alfonsbok.

(Sorry för bildbombning, men jag är så tagen av den här lilla ungen att jag inte kan välja bort några)

9 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin fölsis! Och ev. blir en lite skadad som morsa/förälder för min tanke var "nyfiken! Vill se fler kort!"

  SvaraRadera
 2. Låter som en helt fantastisk födelsedag, särskilt jordgubbarna till frukost!

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt och mysigt! Jordgubbarna var en kanonidé, den knycker jag direkt! :) Jättefina bilder och en toppenfödelsedag!

  SvaraRadera
 4. Det låter som en perfekt dag. Är väldigt nyfiken på Alfons-huset också. Lite dyrt kanske men var det värt pengarna tycker du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev först lite besviken över att det inte var större till det priset. Å andra sidan var det väldigt fint där, det fanns en hel del att göra för både slå som Elly och lite större barn och det ingick sagostund, teater, dansföreställning mm. Så ja, det var nog värt pengarna!

   Radera
 5. Grattis i efterskott till Elly! Låter som en härlig födelsedag!

  SvaraRadera
 6. Älska bildbombning! Herrejösses vad tiden går fort. Två år redan! Grattis i efterskott till Elly.

  Och du, här har jag gett dej lite länkkärlek:http://charlottasofia.wordpress.com/2013/04/13/lankkarlek-fifi-kara-vardag/

  Inte för att du kommer att få oceaner av nya besökare från min lilla blogg, men ändå, för att jag ville och för att jag uppskattar din blogg så himla mycket :-)

  SvaraRadera
 7. Oj, vad knepig texten blev. Det är inte jag som försöker bokstavera ett ord i taget alltså:)

  SvaraRadera