torsdag 25 april 2013

Dejt najt

Om en liten stund ska jag på dejt med min man. Han fick en dejt med mig i julklapp, men den har dessvärre inte blivit av än, men nu är det dags! Och jag har bestämt mig för att bli blond igen, och efter två blekningar har mitt hår fått nån slags orangerosa färg. Jag hade räknat med att det skulle bli knallgult, så det här var ju en trevlig överraskning.

8 kommentarer:

 1. Skitasnygg i håret! Ha på kul på dejt!

  SvaraRadera
 2. Skitasnygg i håret! Ha på kul på dejt!

  SvaraRadera
 3. Ha en superbra dejt! Och guuu vad du är fin!!

  SvaraRadera
 4. Himla fin färg! Hoppas att ni hade det roligt :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni fick en underbar dejt!

  SvaraRadera
 6. Åh, tjusigt!! Du är bara så söt!

  SvaraRadera
 7. Grym hårfärg, önskar jag hade den (och passade i den)! Och härligt med dejt, bowlingskor ÄR fantastiska!

  SvaraRadera