fredag 19 april 2013

Fredagsstatus

Min näsa är söndersnyten och har tappat ett hudlager eller två. Jag hostar så jag nästan kräks och efter de värsta attackerna blir jag alldeles yr och matt. Niklas har ont i magen och känner sig allmänt skruttig. Elly kräktes flera gånger i natt och en gång i morse. Men på något sätt har vi ändå haft en bra dag, Elly är den som har varit piggast och hon har hittat på så många roliga lekar som hon har engagerat sina slitna föräldrar i.

I morgon ska jag till Ullared och Niklas och Elly ska till Niklas kusin som bor nånstans utanför stan. Så nu kan vi bara inte bli sjukare. Och jag tänker att min TBC-hosta kanske kan vara till nytta i Ullared, folk som hör mig lär fly hals över huvud nämligen, för så illa låter det.

Förresten så är det inte själva Gekås och all shopping som är det viktigaste, utan det roligaste ska helt klart bli att åka på road trip med två av mina vänner!

2 kommentarer:

 1. Men blä..stackars :( Sån där hosta är så himla jobbig.

  Är så perverst nyfiken på Ullared! Du måste berätta hur det var sen!

  Har tankar om att en ska gå in där och komma ut med foppatofflor, mjukisbrallor och spaggetiaxelbandslinne i pastellig färg.
  Fördomsfull? Jag? Va? ;)

  SvaraRadera
 2. Det finns inget så effektivt som lite attackhosta för att göra rum på Gekås. Hoppas du har det kul btw, såg om din bravader på Instagram!

  SvaraRadera