tisdag 30 april 2013

Nagellacksförvaring

Det är ju nästan synd och skam att alla fina nagellack har fått ligga undangömda i en liten låda fram tills igår. Nu har de i alla fall fått flytta in i en alldeles egen prylhylla, som sitter på vår sovrumsvägg! Jag tänker förresten mer och mer på det här med förvaring; var alla dessa saker ska få plats, vad som ska synas, vad som ska gömmas undan, hur det ska förvaras etc. Det blir så lätt att en vill stoppa undan det mesta i lådor och skåp, men många saker gör sig ju fina framme, faktiskt. Det var dagens inredningstips, nu ska jag återgå till mitt extravaganta Valborgsfirande, dvs till min kopp med kanelte.

6 kommentarer:

 1. Åh så fint! Och jag är i samma tankebanor... funderar som bäst på att visa upp alla mina fina sjalar på nåt sätt! :)

  SvaraRadera
 2. Jättesmart och fint! Har ofta tänkt på att nagelack liksom är för fina för att ligga undangömda men inte hittat någon lösning. De står för tillfället i badrumsskåpet och tenderar att ramla ned i handfatet så fort någon öppnar dörren = obra! Men var sjutton får man tag på en prylhylla?

  SvaraRadera
 3. Jättetjusigt tycker jag :-) Jag ska få upp mina på tavellister tänkte jag, en nagellacksvägg!

  SvaraRadera
 4. Alltså, jag dör lite så snyggt är det här! *.* Supersmart tänkt! :D

  SvaraRadera
 5. Så fint & praktiskt! Ogillar att ha mina lack i en låda där dem inte syns :)

  SvaraRadera