tisdag 16 april 2013

Nita lite

För ett tag sen såg jag en snygg jeansväst på Monki. Jag har känt mig sugen på en sån en tid och tänkte precis slå till när jag tänkte really, ska jag verkligen köpa en färdig väst när jag borde kunna fixa en själv? Också såg jag Johanna och Charlotta framför mig och tänkte att de aldrig hade lagt 350 spänn på en jeansväst. Så istället köpte jag en billig jeansjacka på Tradera och en påse med nitar på H&M (ja, jag är över 30 och köper både bandtishor och nitar på H&M, har inget behov av att vara mer alternativ än så) och voila:


Ok, plagget i sig är ingen sensation, men det känns fint att göra om och piffa till ett gammalt plagg istället för att bara köpa ett nytt!

4 kommentarer:

  1. Asså JAAAAAAAAAA!!!!!!!! Vad glad jag blir. Och snyggt har du gjort det också! <3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  2. Men gulle! O jädrar vad snygg den blev!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra idé och vad snyggt det blev!

    SvaraRadera