måndag 1 april 2013

Påsken

På påskaftons morgon sa vi till Elly att hon skulle leta efter ett påskägg. Då gick hon fram till kylen och sa "där är äjje". Och det hade hon ju rätt i. Hon fick i alla fall sitt ägg till sist och blev väldigt glad över godiset, men smakade knappt på det. Gladast blev hon nog för såpbubblorna. Och när jag målade "prickar" på henne när hon skulle bli påskkäring blev hon överlycklig och ville se i spegeln om och om igen.

Niklas var var på Goth con och nördade sig hela påskafton, men vi hade det bra ändå. Mina föräldrar, två av mina syskon och Niklas mamma kom hit på påskmiddag och Elly var överlycklig över att ha så många att leka med. Maten var god, efterrätten godare och godiset godast, enligt mig, enligt Elly var körsbärstomaterna bäst, hon åt säkert 15 st. Kanske bidrog de där tomaterna till att Elly kräktes på natten, två dygn efter senaste spyan; hon hade ju inte så mycket annat i magen. Det var så typiskt, för jag var verkligen helt slut på påskaftons kväll och gick och la mig tidigt, men kunde inte somna för att jag kände min smått febrig. Sen sov både Elly och jag oroligt hela natten och när hon kräktes klockan 6 (eller 5 om klockan inte hade ställts om) bestämde hon att det var dags att gå upp. Trots att jag sov 1,5 h när Elly sov på förmiddagen, kände jag mig bakis hela dagen (av trötthet alltså, hade ej druckit). Elly har lyckligtvis inte kräkts nåt mer, men är väldigt lös i magen. Hon är dock pigg och glad, så förhoppningsvis är det ingen fara.

2 kommentarer:

  1. Men fy fan för spya och elände! Roligt att hon inte åt så mycket godis. Det gjorde nämligen Edith. Massor av godis.
    Min brorsa var på goth con! Betyder det att dom nördade ihop? Häftigt.

    SvaraRadera
  2. Spelar han warhammer? Det är tydligen en massa olika spel där nämligen!

    SvaraRadera