måndag 8 april 2013

Rookie

Skulle bara kolla Ullareds öppettider och gav till ett litet glädjetjut när jag såg att de öppnar kl. 7 på lördagar. Blev lite rädd för mig själv.

5 kommentarer:

 1. Som van Gekås-besökare skulle jag råda till att inte vara där kl 7. Då är det kö. Det är många som åker buss eller bil hela natten, så trycket är ganska stort. Jag brukar satsa på att vara där efter 14, har då aldrig behövt köa, många av de som kom tidigt har börjat tröttna, men det finns ändå tid att handla, för tid behövs, räkna med minst en timme per avdelning(lite mer för kläder) du vill besöka och räkna inte med att hinna hela. Det är bra att kolla på deras karta innan och planera lite. Bli inte besviken om barnklädsutbudet är dåligt, det svänger nämligen väldigt mycket, ibland är det bara att välja och vraka, ibland blir det bara en t-shirt. Dock är de superbra på underkläder till både barn och vuxna. Barnavdelningen är mycket strikt könsuppdelad, så om du inte hittar det du söker, titta på pojkavdelningen också, det gäller även underkläder. De har märkesleksaker till nästan halva priset, så även om leksakavdelningen ligger så långt bort att det känns som man går in i nästa kommun, är den värd ett besök. Hoppas du får en bra dag och glöm inte att ta med dig mynt till deras mat/godis/dryck-automater, det behövs. Gekås egna restaurang är faktiskt också helt ok, typ IKEA-nivå. Oj, det blev långt, hoppas det är till hjälp!
  Och ja, jag tycker fortfarande, efter säkert 20 besök, att det är läskigt stort på Gekås...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, tusen tack! Jag tror att vi kommer att åka lite tidigare, så att vi kanske är dr till 10, eftersom de stänger 17 på lördagar. Bra att jag är lite förberedd nu så jag inte springer omkring som en yr höna och inte vet var jag ska börja :) tack!

   Radera
 2. Och här sitter jag och säger att jag kan mina grejer utan att veta att de stänger 17! Till mitt försvar säger jag att jag oftast åker på vardagar då det är öppet till 20. 10 låter som en bra plan. Vi ska dit på söndag, har en lång lista redan. Ett till tips: Utanför Gekås ligger det en hel del affärer, de flesta är inget att ha, men Sko-Boo som ligger mitt emot Gekås utgång har bra skoutbud till barn och är billiga på tex ecco och kavat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Kan vara värt att spana n om vi hinner! Ang sortiment och så tänker jag att jag ska skriva en lång lista på saker vi behöver, typ bodylotion, tandkräm, diskmedel, kläder till Elly, strumpor etc, också räknar jag med att jag inte kommer att få med mig allt.

   Radera
 3. Åh, Gekås får man tjuta åt av glädje :)

  SvaraRadera