söndag 21 april 2013

Ullared Ullared Ullared!

Inga sjukdomar hindrade mig; igår åkte jag till Ullared! I bilen på vägen dit testade jag att dricka chokladblaskigt vatten, vilket faktiskt smakade mycket, mycket gott. Men så gillar jag ju i princip allt med chokladsmak.

När vi kom in i varuhuset och började trängas bland alla människor och vagnar undrade jag hur jag skulle klara av att 1) ta mig igenom varuhuset och 2) få med mig någonting i vagnen. Men det gick alldeles utmärkt. För det mesta. Ibland blev jag så matt att jag bara ville lägga mig ner och dö en stund och ibland blev jag galen på alla som var i vägen. Några gånger blev jag nästan euforisk över alla fynd jag gjorde, medan jag vid andra tillfällen hatade hela stället och all shoppinghysteri. För det mesta var det ganska roligt.

Jag köpte en hel del till Elly, bland annat den här träningsoverallen (med stilmässig inspiration från Herc i The Wire, Niklas och jag har velat klä Elly i Herckläder så länge), strumpor, byxor, klänningar och en sommarjacka. Och en trehjuling som hon fick i födelsedagspresent av Niklas och mig.

När Niklas såg den här bilden på Instagram trodde han att vi tre som åkte hade köpt det här tillsammans, men det var alltså bara mitt. Helt sjukt! Men då tog trehjulingen rätt stor plats, likaså en pottstol jag köpte till Elly. Sen köpte jag upp ett helt lager av tandkräm, duschkräm, deo, handkräm och liknande; sånt är så tråkigt att köpa och nu slipper vi göra det på ett bra tag.

Det finaste jag köpte till mig själv var den här sparbössan och dessa nagellack. Jag har velat ha såna där kaviarnaglar rätt länge, men har inte velat lägga så mycket pengar på lacken. På Ullared kostade de 25 spänn, win!

Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att äta donuts ute i solen. Vid det laget hade jag grav hemlängtan, för så länge som jag var borta igår, så länge har jag aldrig varit ifrån Elly innan. Men det var kul att åka iväg så där över en dag med kompisar och det var nog välbehövligt för mig att bara få tänka på mig själv för en dag. Dessutom: jag älskar att åka bil, fy fan vad gött det är!

6 kommentarer:

 1. Vågar inte testa det där chokladvattnet ;)

  SvaraRadera
 2. Men det där vattnet..... verkligen? Brr.

  SvaraRadera
 3. Chokladvattnet ÄR faktiskt himla gott! Som chokkadglass. Fast min hjärna blir lite förvirrad och vill tugga..

  Hm, kanske får onvärdera Ullared? Det verkar ju rätt bra! Och sparbössan! Åååååh.

  SvaraRadera
 4. Charlorta? Hoppsan.

  SvaraRadera
 5. Jag har inte varit där på jäääättelänge. Kanske att man skulle åka dit bara för att testa sitt eget psyke - se hur tåligt det är liksom ; )

  SvaraRadera
 6. Åh, Ullared. Så länge sen jag var där. Sista gången handlade jag för under 100 kr. Då bestämde jag mig för att vänta till nästa gång.

  Men chokladvattnet. Det kan inte vara gott. Jag kan inte föreställa mig det ens.

  SvaraRadera