måndag 29 april 2013

Vardagsglimtar. Eller det här är alltså livet.


Förra söndagen, när vi vårstädade på gården, hittade jag två små tussilago mellan ett par gatstenar, under ett cykelställ.

I måndags red Elly för första gången och det var en riktig succé! I torsdags var det dags igen, hon kunde helt enkelt inte tänka sig nåt annat än att rida när vi skulle ut och leka. Jag får nog fråga om ponnyridningen har årskort.

Jag köpte lera till Elly när jag var i Ullared. Mycket populärt!

På dejten i torsdags drack vi öl

Och bowlade. Bowlingskor är så söta och ok, jag hade skornas färger i åtanke när jag valde strumpbyxor. Sån är jag!

Jag visade mig vara en fena på bowling och vann överlägset.

Efter bowlingen åt vi på en libanesisk restaurang. Vi åt en hel massa smårätter, drack bubbel med kanellikör och sa typ hundra gånger att det är roligt att vara på dejt. Och vi kände oss alldeles busiga som gick iväg så där tillsammans, men utan vårt barn.

Fräsig spegel på toan och fräsig brud i fräsig kjol, hehe.

2 kommentarer:

  1. Fint! Och oh vad stor hon blivit. Fattade inte ens att det var hon som satt på hästen först...

    SvaraRadera
  2. va gött ni verkar haft det!!

    SvaraRadera