torsdag 4 april 2013

Vardagsglimtar

Elly och jag är i Småland igen och har det bra. Elly har lekt med större barn både igår och idag och det är så häftigt att se på samspelet. Igår spelade fyra större barn landhockey på gatan och Elly ville absolut vara med, så min pappa gick och hämtade min brors gamla klubba i förrådet och sen spelade Elly med de andra på sitt sätt. Sen hämtade hon sina såpbubblor och blåste en massa bubblor som de andra barnen försökte fånga. Idag var vi hemma hos en barndomskompis till mig och Elly lekte med hennes 4- och 6-åringar. De var så gulliga mot Elly och Elly tog för sig och tog egna initiativ.

Igår fick Elly sin födelsedagspresent av mormor och morfar, en trehjuling! Hon blev så förtjust i den och cyklade först inomhus, sen utomhus och sen här inne igen. Och när det var läggdags pussade hon den god natt.

Solglasögon är bra att ha dagar som dessa.

Jag och mamma satt och njöt av solen (utan jackor, våren tar sig!) på eftermiddagen idag,

medan Elly blåste såpbubblor,

spelade landhockey

och klättrade genom staketet och ut på gatan och gick runt trädgården gång på gång. Hon var så stolt över att hon vågade och ville gå omkring så där själv!

4 kommentarer:

 1. Det är så härligt att man kan vara ute nu längre stunder! Och Dex somnade med sin leksakssopbil tätt intill sig ikväll.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det ser ut! Gulligt att Elly t.o.m. pussade trehjulingen godnatt. :)

  SvaraRadera
 3. Men åh, pussade hon den. Smälter lite här hemma!
  Är du pigg och kry nu? Hoppas det. Och skönt att komma hem till mamma och pappa.
  kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Måste ju också säga att det där med att pussa godnatt var helt fantastiskt gulligt!

  SvaraRadera