onsdag 17 april 2013

Ynk ynk

Nä, men om jag skulle ta och bli lite förkyld igen då, det var ju trots allt en hel vecka sen jag blev frisk från den förra! Och med lite förkyld menar jag att näsan rann så mycket och halsen gjorde så ont, att jag inte kunde somna förrän klockan 2 i natt. Ynk ynk.

On the bright side: hur eländig jag än har känt mig idag, så har jag orkat hitta på saker med Elly. Men när vi kom till Plikta kände jag att jag var tvungen att stärka min onda hals med en glass innan leken började. Elly tyckte att det var väldigt spännande med glass (Sommarbär från Triumfglass, rekommenderas varmt) tog ett stort bett och spottade ut, så jag sa till henne att bara slicka på glassen istället. Då sa hon "Dindie slicka och mamma äta glassen". Och efter ett par påfrestande dagar för oss båda hade vi en bra förälder-barndag.

Och nu är Niklas hemma, så i morgon ska jag ägna mig åt att vara sjuk på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar