söndag 19 maj 2013

Fääääärdig!

Ett dygn har gått sen jag satte igång med att skriva om tentan och nu är jag KLAR! Och nej, jag har inte suttit uppe i natt. Jag ska visserligen läsa igenom allting om några timmar och se om jag vill fylla i nåt, men jag tror att jag är klar. Just nu är jag så tom i huvudet att jag knappt vet vad jag heter. Men jag är GRYM om jag får säga det själv och framför allt är jag glad att jag inte följde min första impuls som var att bara lägga mig ner hulka och skita i allt.

3 kommentarer:

  1. Du är verkligen SUPERGRYM!! För i såna lägen är det väldigt lätt att tänka: "Äh..det finns ju omtenta"

    Sen är du sjukt rolig också! Fnittrade massor till dina psykopatfarhågor här i inlägget över..haha

    SvaraRadera
  2. Så himla himla bra jobbat!

    SvaraRadera