måndag 6 maj 2013

OD

När Elly hade somnat ikväll hade jag ett sötsug som inte var av denna världen. Om jag nye hade haft godis/kakor/glass hemma hade ja antagligen lagt mig ner på köksgolvet och bankat och skrikit och gråtit. Men som tur var hade vi kakor, så jag åt kakor. Och åt mer kakor och mer kakor eftersom suget inte stillades, utan bara tycktes bli värre. Sen åt jag glass. En stor skål. Med smulade kakor, minimarshmallows, jordnötter, chokladsås och frysta bär (som jag inte kokade, Living on the edge etc). Efter det började det det kännas konstigt i bröstet, liksom lite stumt och tungt. Jag började bli forcerad där jag satt i soffan och gick igenom bilder på datorn och sedan blev jag pang bom så trött att jag gick och la mig. Och här ligger jag nu. Tung i kroppen, men med fötter som det spritter lite i. Lite lätt yrsel. Ja, god natt då!

2 kommentarer:

  1. Det är så märkligt att suget ofta kommer på kvällen? Så är det för mej i alla fall. En kan gå en hel dag, äta nyttigt och må bra och sen kommer toksuget och hugger en på kvällssidan. Taskigt av det kan jag tycka.

    SvaraRadera
  2. Haha, sockerkoma, vilken grej! Skönt att höra att man inte är ensam...

    SvaraRadera