torsdag 30 maj 2013

Whiskey- och pysselkväll


Istället för att träffas på krogen: bjud hem ett par kompisar på whisky och pyssel, vinnande koncept om du frågar mig!

Plus: det var väldigt längesen jag bjöd hem kompisar på kvällstid. Innan Elly slutade sova middag var nattningarna ofta så långa och utdragna och en visste aldrig när hon skulle somna. Och det kändes bara jobbigt att försöka sitta och umgås med folk och samtidigt underhålla/lugna en övertrött och uppvarvad/grinig unge, så jag har låtit bli. Nu däremot, somnar Elly tidigt (*tar i trä för att inte jinxa*) och hon vaknar sällan till när hon väl har somnat, så nu blir det mycket lättare. 

3 kommentarer:

  1. Det ska jag banne mej göra när barnet lärt sig somna lite tidigare på kvällarna. Fast kanske öl istället för whisky. Eller saft om man vill.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad trevligt!! Mathias gillar whisky han, jag skulle gärna men det går verkligen inte...

    SvaraRadera