onsdag 19 juni 2013

Klart att bloggen ska få lite sommarlov!

Hörrni, bloggen får lite sommarlov i år! Nu ska jag ägna mig åt att njuta av min sista tid av föräldraledighet, plugga ungdomssociologi på halvfart och distans, umgås med familjen, pyssla, göra små dagsutflykter och förhoppningsvis bada en hel del.

Jag önskar er som läser Kära Vardag en fantastisk sommar, så ses vi snart! 
(Om ni saknar mig är det bara att kika in på Instagram, Fifi heter jag där)

9 kommentarer:

 1. Ha ett gött sommarlov, välkommen tillbaka när höstterminen börjar. Eller helst innan.

  SvaraRadera
 2. Kommer att sakna Kära vardag, men det är klart att hen ska få vila över sommaren. Ses och hörs!

  SvaraRadera
 3. Glad sommar! Ses på insta!

  SvaraRadera
 4. Låter härligt! Ha en skön sommar, njut och ta hand om varandra. Uppskattar din blogg och att få läsa om eran vardag :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får en underbar sommar!

  SvaraRadera
 6. Ha en fantastisk sommar!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Sunt att låta bloggen få sommarlov. Jag vill blogga men hinner inte. :) Ha en underbar sommar!

  SvaraRadera
 8. Det låter grymt! Själv har jag ju nästan haft sommarlov från bloggen hela året. Men nu så börjar det vända lagom till att alla dumpar sina datorer och badar istället! Men du. Vi ses över en öl snart!

  SvaraRadera
 9. Bra att du inte tar sommarlov från Instagram iallafall! :)

  SvaraRadera