torsdag 6 juni 2013

Lelle brännan

Alltså, jag bränner mig verkligen sällan i solen nu för tiden, för jag är så himla nog med solkrämen. Men idag blev det visst en liten missbedömning, då jag trodde att linnet gick längre upp i nacken och att jag inte behövde smörja övre delen av ryggen. Och jag har varit ute nästan hela dagen, smort in alla andra synliga kroppsdelar flera gånger och allt. 

Ps. Edward gör sig bättre mot blek hud.

Ps 2. På tal om solbränna så HATAR jag när folk måste hålla på och ursäkta sig för att de är bleka, typ tycker att de inte kan visa sig i linne för att de har bleka armar. Hallå, om jag skulle leva efter lagen om att endast solbränd hud får visas, skulle jag ju få gå med heltäckande kläder året runt! Rätt trist va?

4 kommentarer:

 1. Ajajaj! Lider med dig! Är också superblek men jobbar på att inte bry mig trots elaka kommentarer och folk som stirrar. Läste dessutom det här igår från en hudläkare "By definition, a tan is [skin] damage" så jag tänker på det nästa gång någon tjatar om min blekhet :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt snygg tatuering!
  Jag gör alltid det klassiska, smörjer alla barnen, men glömmer mig själv... Men i år har jag bättrat mig *nöjd*.

  SvaraRadera
 3. Det gör så himla ont. Bara att sova på vanliga lakan känns som att sova på sandpapper... :(

  SvaraRadera
 4. Aj aj aj! Fast jag läste en gammal bekants facebook-status, hon hade "söndersolad hud". Låter inte så kul. Själv har jag pannan full av hyperpigmentering efter solning under graviditeten, så jag får snällt acceptera, efter många år, att jag får satsa på den mer bleka looken hädanefter.

  SvaraRadera