tisdag 11 juni 2013

Om nån undrar varför jag just bytte kön på fejjan

Tack, men nej tack, jag är nöjd som jag är. Eller vänta nu, ingår plutet, tuttarna och blocken i hemligheten? Hm... Nej.
Visst, det är fint att bry sig om andra, men jag undrar lite om män också får sån här reklam? Eller är det bara kvinnor som ska hjälpa andra? Och vad har det med mens att göra?
"Kvinnors livsstilar", det är alltså en livsstil att banta? Inte min i alla fall!
"Du är vacker". Varför ska jag då minska tre klädstorlekar?
Viktminskning och en bild på Victoria Beckham. Sunt!

8 kommentarer:

 1. Reklamen på FB är idiotisk, milt uttryckt.

  SvaraRadera
 2. Den reklamen på FB, det är ju precis hela tiden. Och riktigt sjuk. Vriden.

  SvaraRadera
 3. hade du haft en delningsknapp hade jag delat det här överallt! Bra skrivet!

  SvaraRadera
 4. Heja oss Fifi. Mest dig, men jag filade på en liten liten motreaktion till de här bilderna idag, kommer upp hos mig i morgon fm (onsdag), vi kanske kan sprida den?

  SvaraRadera
 5. Funderar oxå på att byta kön. Är så trött på de där reklamerna! Senast igår "gå ner 21kilo i månaden med nya superdieten". Eh...

  SvaraRadera
 6. Tyvärr eller kanske på något konstigt sett även bra, får även jag denna totalt hjärndödande reklam på FB. Varför det är "tyvärr" är väl ganska uppenbart men varför "bra"? Ja, det bör väl till viss del innebära att de inte bara går direkt på vilket kön användaren har.

  Men som sagt, reklamen på fb är under all kritik.

  SvaraRadera
 7. Smart tanke att byta kön - hatar att ständigt få upp detta, försöker att bli frisk från en ätstörning och tycker sommaren/bikinitiden är nog jobbig..

  SvaraRadera
 8. Åh, vad jag är glad att jag inte har fb längre. Så slipper jag irritera mig där också på det här tramset med vikt och kropp och träning och blaha blaha. En blir så trött.

  SvaraRadera