måndag 10 juni 2013

Småland i "några" bilder

Jag tänkte att jag skulle skriva några rader om min och Ellys smålandsvistelse och visa några bilder, men det där med att välja ut ett fåtal bilder, det är helt klart inte min starkaste sida. 

Hur som helst, vi har haft några riktigt sköna dagar. Vädret har varit UNDERBART precis hela tiden, med undantag för lite regn igår seneftermiddag. Elly har planterat blommor och vattnat med sin mormor, hon har sprungit i vattenspridaren, varit i lekparken och lekt med andra barn och varit på nationaldagsfirande med sn mormor. Tillsammans har vi ätit glass, ätit jordgubbar, tittat på kalvar som bara var ett par veckor gamla och bara njutit av att slippa ha på sig hundra lager kläder. Och när vi hade köpt glass en dag stannade det till en ambulans vid kiosken och en lycklig Elly fick inte bara se den på nära håll, utan personalen låste upp den och visade upp interiören. Själv har jag slappat en hel del, sett om The Wedding crashers, för första gången sett Running with scissors (fattar inte att jag inte har sett den innan, jag som älskar filmer om dysfunktionella familjer) och börjat läsa SOS till mänskligheten av Johanna Nilsson. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar