måndag 26 augusti 2013

Luggtjejen

Ibland får jag för mig att jag är dödstrött på att ha lugg och tänker att jag måste spara ut den. Oftast hinner det bara gå några veckor innan jag återgår till kort hellugg, men nu hade jag faktiskt sparat och sparat ända sen i våras. Och nu började luggen äntligen bli lång. Då var jag förstås tvungen att klippa av den igen. Det är nog som frisören sa: vissa av oss är luggtjejer helt enkelt. Och det kändes helt rätt så fort jag såg luggen kapas av. Hela håret kapades förresten en bit; vårens blekningar och sommarens sol och bad har inte gjort underverk för håret direkt, dessutom är jag inne i en hårtappningsfas, så det lossnar ungefär en miljon strån om dagen. Jag skojar inte, när jag tvättar håret får jag hela knutar i händerna och det är hårstrån överallt. Hur som helst är jag väldigt nöjd med håret, även om det känns lite konstigt när det är så här välkammat och plattat. Plus att jag gick till en frisör som jag definitivt kommer fortsätta att gå till, bara en sån sak!

 

19 kommentarer:

 1. Du passar jättebra i lugg! (Jag är oxå en luggtjej, fast snedlugg.)

  SvaraRadera
 2. Så himla fint. Vilken frisör?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Posh på Bangatan, en kompis rekommenderade.

   Radera
 3. Du passar strålande i lugg!
  Mvh/annan luggtjej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, du är verkligen en luggtjej!

   Radera
 4. Snyggt! Jag blir också sugen på lugg emellanåt, men jag försöker hålla mej, för jag får alltid ångra det. Har virvlar vid varje tinning så det ser inte klokt ut om man inte plattar o fixar hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha. För mig är det tvärtom, min lugg vill liksom bara neråt och vägrar ligga åt sidan.

   Radera
 5. I like! Jag är också luggtjej, helt klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och det trodde jag nästan att du var :)

   Radera
 6. Jättefint hälsar en luggtjej till en annan.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Bortsett från att det är skitsnyggt och du passar perfekt i så rakt avklippt lugg så blev jag helt lättad av att läsa att du också tappar hår. Jag får dammsuga golvet varje gång jag fönat håret. Det har hållt på sen juli kanske. Vet att jag hade en sån period förra året också men jag är livrädd varje gång jag tvättar håret och tänker: nu blir jag skallig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!
   Nu fönar ju inte jag håret, men när jag har tvättat det lossnar det hur mycket hår som helst, likaså när jag borstar det. och efter varje borstning drar jag bort lösa hårstrån från huvudet, och trots det så ligger det hårstrån överallt. på kläderna, i Ellys mat, i handfatet etc. Hjälp! jag har dock för mig att det var likadant vid den här tiden förra året, så jag hoppas det är säsongsbetonat för oss båda!

   Radera
 9. Du passar jättefint i det!

  SvaraRadera