tisdag 27 augusti 2013

Så tokigt då!

Ok, när jag var ute och gick i Slottsskogen innan idag blev jag så exalterad när den här låten plötsligt dök upp i lurarna att jag först gjorde ett litet glädjeskutt och sedan high fiveade med luften. När jag insåg vad jag just hade gjort blev jag både förlägen och förvånad, för jag är på tok för hämmad för att ställa till med såna där tokigheter. En annan som blev förvånad var den här, kolla bara på minen:

 

 

3 kommentarer:

 1. Hahahaha! Vad söt du är.
  Jag brukar ibland hytta med näven, som en gubbe, om jag blir förargad på någon bil eller så i trafiken. Blir alltid mycket förvånad av det själv.
  Men handen åker liksom bara upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag pekar alltid finger när nån inte stannar vid övergångsstället. Som idag när Elly och jag gick från föris. "Mamma pekade på den bilen" sa Elly och pekade med pekfingret...

   Radera
  2. Fast peka finger är i alla fall lite ungdomligt och rebelliskt! :-)
   Jag fattar däremot verkligen inte var jag fått gester a la pilsnerfilm ifrån....

   Radera