onsdag 18 september 2013

Bla bla bla

Idag hade jag föreläsning redan klockan 8. När Elly och jag gick till förskolan vid kvart i, slog det mig att jag inte har varit ute så här tidigt sen Elly föddes, förutom en gång och det var när vi skulle till Lanzarote och var tvungna att gå upp mitt i natten. Helt knäppt att jag tycker att 8 känns gubbtidigt nu, när jag brukade började jobba klockan 7 förr.

 

Hur som helst så hinns det tydligen med mycket när en börjar så där tidigt, för efter föreläsningen gick jag och min uppsatspartner och åt lunch och därefter satte vi oss i ett grupprum i skolan och brainstormade kring uppsatsen. Vi fyllde en hel whiteboard med idéer och just det här stadiet känns så kreativt och roligt. Det är nästan lite synd att vi inte kan stanna kvar i det, för resten kommer liksom bli så mycket jobbigare. Nu måste vi börja avgränsa oss och det är inte lika kul som att spåna fram idéer.

 

Efter brainstormandet kändes det som om dagen snart hade gått, men så var klockan bara 12:30! Jag kände mig så nöjd med dagen att det inte har blivit mycket mer gjort. Fast nu ska jag väl börja söka på lite artiklar om vårt ämne och bla bla bla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar