torsdag 5 september 2013

Hela familjen är samlad igen!


Han är hemma! Niklas brukar alltid komma hem på kvällen, men den här gången hade han fått en tidigare resa, så han kom hem redan på morgonen, när Elly och jag hade gått till våra skolor.
När Niklas hade hämtat hem Elly och jag hade kommit hem från min skola, var Elly så glad att hon skrek av skratt flera gånger och var alldeles till sig och uppskruvad. Sen tyckte hon att vi skulle gå och titta på djuren och sitta på en bänk och äta glass och det tyckte vi var en bra idé.
Så vi gick till Slottsskogen och köpte glass.
Elly chockerade oss genom att i sista sekunden ändra sig och välja en Twister istället för sedvanliga "Mickemin". Hon var dock inte så nöjd med sitt val, då hon tyckte att Twister var lite sur, så hon smakade på min Dajmstrut gång på gång, tills hon sa att mamma inte ville ha mer. Smart unge!
Sen red Elly. Lika bra att passa på, för på söndag stänger Barnens Zoo och ponnyridningen för den hör säsongen.
Efter det var Elly och jag inne på Barnens Zoo medan Niklas gick hem och lagade mat. Elly fick en ny kompis därinne och när Zoot stängde sprang de omkring, klättrade i berg, plockade ekollon och allt möjligt. Till sist tvingade jag mig en motsträvig unge hem för att äta jättegod stekt rödspätta med rotmos.

 

2 kommentarer: