tisdag 3 september 2013

Kids alltså!

När jag skulle hämta Elly på förskolan idag ville hon först inte gå hem, för hon lekte. Men när jag sa att hon skulle få leka med Bossa, då ropade hon förtjust ut "Jag ska gå hem till Bossa och leka!" över hela gården. Och det är fullt förståeligt att hon blev så glad, för Maria sa sedan att det var ett helt år sen de sågs. Vid fikat var Bossa så generös att hon sa att Elly skulle få ett eget rum i deras nya hus. Och den där lilla Bubba, så liten och go att jag ville nafsa honom lite i kinderna (det gjorde jag dock inte, du behöver inte vara orolig Maria).

 

2 kommentarer:

  1. De är väldigt lika mina gamla glasögon i stajlen, så det är nog nästan ingen som märker att de är nya.

    Men du gullo, tack för i dag! Fint det var.

    SvaraRadera
  2. Och du får nafsa så mycket du vill på den lille.

    SvaraRadera