torsdag 19 september 2013

Lilla barn, lilla barn

Elly vaknade för en stund sen och hade en fruktansvärd växtvärk. Det hjälpte inte att klappa och massera lätt, så till sist gav jag henne Alvedon. I rumpan, eftersom hon vägrar svälja den flytande. Hon gallskrek och knep ihop rumpan allt hon kunde, så jag fick försöka få in den jävla alvedonen flera gånger innan det gick. Kände mig hemsk och sa hela tiden att jag älskar henne. Efter en stund somnade hon om, medan hon småsnyftade. Och medan hon låg och kramade om mig i sömnen låg jag och tänkte på cancersjuka barn. Förstås. Det är visst cancer/död som gäller i mitt huvud nu.

2 kommentarer:

 1. Anya måste en också ge supp, alltså mår så dåligt av att ge henne det! Hon blir så rädd :( stackars barn.

  //Zahra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är hemskt att behöva ge medicin så, men alternativen funkar ju inte...

   Radera