fredag 6 september 2013

Orange is the new TV-serie

Hörrni, tack för alla tips jag fick igår, ni levererade verkligen!
Det var många som tipsade om Orange is the new black och den ska Niklas och jag börja se om en liten stund. Kors i taket, vi ska titta på TV-serie medan vi äter lunch, det har inte hänt sen Elly var pyttis!

Jag ska även göra en lång lista av alla tips på TV-serier som ni gav mig, så kan vi plocka serier där när vi är lika clueless som igår. Kanske gör jag även ett blogginlägg om den.

6 kommentarer:

 1. Har ni sett Homeland? Annars måste den upp på listan, alltså MÅSTE!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, Homeland kan jag också rekommendera och Orange is the new black är helt underbar! Själv är jag inne på andra omgången Dexter och ihop med maken kollar jag på Breaking Bad. Himla bra serier allihop. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dexter är jag också lite sugen på!

   Radera
 3. Min sambo vill se Sopranos. Jag vill gärna se något jag kan se klart så att säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men Sopranos är suverän!

   Radera