onsdag 25 september 2013

*snörvlar*

Så bröt den ut, den där förkylningen som har varit på gång. I måndags kväll började näsan rinna, halsen värkte och jag tänkte att det jag mest av allt behöver är en god natts sömn. Jag somnade, men vaknade stra före 2 av att min hals gjorde helvetiskt ont, samt att det kändes som om någon höll på att trycka in mitt pannben. Jag gick upp och tog en Alvedon, låg och väntade och väntade på att den skulle börja verka. När huvudvärken äntligen började släppa vaknade Elly till, tuttade lite och jag todde att hon skulle somna om. Men nej, hon ville gå upp. Under de kommande två timmarna försökte jag allt mer bedjande få henne att somna om. Jag gick runt med henne i lägenheten och visade att det var mörkt överallt, jag läste sagor, hon fick titta på Alfons och Totte i telefonen, hon gick upp och kissade, vi myste och jag sjöng. Till sist somnade hon när hon låg på mig. På morgonen kände jag mig blytung i hela kroppen, näsan rann och huvudet värkte. När jag hade lämnat Elly på förskolan stressade jag runt som en galning för att hinna skriva ut ett papper inför seminariet jag skulle gå på. Allting gick emot mig och jag höll på att börja gråta på kurs- och tidningsbiblioteket när mitt papper aldrig kom ut ur skrivaren och andra kom och skrev ut före mig, på mitt kort. Men till sist kom pappersjäveln ut och seminariet gick bra. Efter lite idébollande med min uppsatspartner fick jag äntligen gå hem och äta glass, vilket jag hade längtat efter i ungefär ett dygn.

 

I natt sov jag så gott och i dag är en ganska bra dag att vara krasslig på, för det jag behöver ägna mig åt är att läsa artiklar om vårt uppsatsämne och börja fila på lite frågeställningar. Och det går ju utmärkt att kombinera med att halvligga på soffan och äta glass.

2 kommentarer:

  1. Men fy för att vara så himla förkyld och inte bara kunna gå och lägga sig och sova i ett eller två dygn i streck. Men bra att du mår bättre idag. Krya vidare!

    SvaraRadera
  2. Unna dig en dubbel latte med socker, två panodil och en ipren. Du kommer att må som en gudinna. Eller ja, det kommer göra dig gott iallafall. Funkar på det mesta.

    SvaraRadera