tisdag 17 september 2013

Spaghettiben

Jag skulle bara poppa lite popcorn, men blev visst lite åpen och hällde i för mycket i grytan. Det poppade över och jag det enda jag tänkte var att det inte fick komma några popcorn på den varma plattan, men så fort jag tog kastrullen från plattan, landade det förstås två små rackare just där. Jag öppnade grytskåpet (tur att en är van vid de där barnspärrarna vid det här laget) och tog fram ett lock, samtidigt em det slog upp lågor från plattan. På med locket, och där fick det ligga kvar tills det började se bränt ut på ovansidan och jag hade pustat ut. Och jag tänkte på att inte ta bort locket från plattan med bara händerna. Vilken sinnesnärvaro!

 

Nu sitter jag i soffan och njuter av en jätteskål med popcorn.

 

(Det här har hänt en gång förut. Efter den händelsen får alltid Niklas poppa popcorn när han är hemma, men nu är han ju inte det)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar