fredag 4 oktober 2013

Dagens rapport

I dag har jag träffat min handledare (för uppsatsen) för första gången och är mycket nöjd. Hela grejen med uppsatsen känns förresten bra; hen jag skriver med är smart, rolig och lätt att samarbeta med och vi ger varandra utrymme att vara kreativa och ämnet är spännande. Nu vill jag bara att examinationen av metodkursen ska bli klar så jag kan gå in för uppsatsen helt och hållet.
 
Jag har inte ätit en enda kanelbulle idag, men jag kom istället med den briljanta idéen att vi skulle köpa pizza och ha fredagsmyz framför TVn. Så det gjorde vi. Åt pizza och tittade först på ett avsnitt av tecknade Sabrina Tonårshäxan (hysteriskt) och sedan Rasmus Nalle (lugnt och behagligt). Nu har Niklas och jag tittat på SOA och ätit en väldigt god mjölkchoklad med havssalt.
 
Av bilderna att döma vore det kanske bättre om jag skaffade en blogg med upplägget "Dagens tajts". Det vore något. Men seriöst, jag älskar verkligen detta plagg. Jag försöker och försöker att bli en jeanstjej, men hur bekväma jeans jag än köper så blir de ju aldrig så mjuka och sköna som tajts.
 
Så. Helg.

 

11 kommentarer:

 1. Hear hear! Tights & strumpbyxor in my heart 4-ever <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Särskilt tajts! Jag är så lång, så strumpbyxor är ofta lite för korta = häng i grenen.

   Radera
 2. Assnygga brallor! Håller också på med metodkursen inför uppsatsen nu. Min hjärna: en smula grötig. Vad ska ni skriva om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska skriva om ungdomar i ett "utsatt område"s identitetsskapande. Ungefär så.

   Radera
 3. Riktigt sköna jeans Hillary men jag letar ju fortfarande efter de perfekta. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tajts! Mina bästa jeans kommer från cheap monday, men ändå, de är inte lika sköna som tajts!

   Radera
 4. Å vilka fina! Varifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. New yorker av alla ställen! Haha, shoppade loss där som värsta tonåringen när jag var i Jönköping i somras...

   Radera
  2. Hehe ja de har vissa asfint grejer och vissa mer ... tvivelaktiga.

   Radera
  3. ja, mycket av det de har är rent katastrofalt!

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera