torsdag 10 oktober 2013

Fittig tisha

Bild: Vice
Via Menskoppens FB-sida hittade jag den här ljuvliga tishan. Den är skapad av Petra Collins för Americano Apparel och jag veeeet, AA är ett jävla skitföretag, men jag älskar tishan och nu ska jag tala om varför: den bryter flera tabun på en gång. För det första visar den en rejäl buske på fittan, för det andra visar den mens, för det tredje visar den en tjej som onanerar och för det fjärde kombinerar den mens och (själv)sex. Ibland vill jag liksom bara ruska om folk och säga "hey, tjejer har hår på fittan, det ramlar (oftast) inte av av sig självt! Och vi har mens och det är blodigt. Och vi tillfredsställer oss själva, tufft va?"

 

2 kommentarer:

  1. Påminner mig om när jag gick runt med en tischa från Ung Vänster som det stod "Feminist" på i slutet av gymnasiet. Det var ungefär lika radikalt. Älskar tishan men hade nog inte vågat gå runt med den.. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, på den tiden måste den ha stuckit ut!

      Radera