tisdag 15 oktober 2013

Julpeppen har börjat!

Vissa kvällar sjunger jag julsånger för Elly när hon ska sova. Jag har gjort det en tid nu. Mamma ringde till Niklas och frågade om han gillar kalkon; hon undrade för att hon är så glad över att vi alla ska bli samlade till jul (nu blir det kanske inte så, men det är en annan historia). Elly önskar sig en groda som hoppar i julklapp.

2 kommentarer:

  1. Haha, gör du? Jag köpte en julebrus idag. Fråga Niklas vad han tycker om den, haha. ;)
    Gulligt! Tror inte att Junie vet vad julklappar är än..

    SvaraRadera
  2. Hmm, jag tycker nog att det är liiiite i tidigaste laget med julpepp. Men jag är pepp på julen när det väl börjar närma sig. Och igår hade jag en julsång i huvudet. Som jag inte fick sjunga för min sambo. Av någon anledning.

    SvaraRadera