onsdag 30 oktober 2013

Mest gölligöll idag faktiskt

Jag blir alltid så glad när jag ser delar av min omgivning med nya ögon. Som när jag gick till skolan i morse och upptäckte hur vacker den här vyn är (sen är det förstås lite synd att det vackra inte framkommer så väl på bilden).

Jag hade uppknäppt skinnjacka och bara munkjacka under, i oktober! Dessutom var det för varmt för vantar, till och med för mig som nästan alltid har kalla händer.
På förmiddagen kom Niklas hem, så när jag var klar i skolan hade vi en lunchdejt på En deli Haga. Så himla gott!
Niklas hade en present till mig: kattörhängen och matchande halsband i guld. Sweet!
Han har aldrig köpt smycken till mig innan, men en gång när vi var på stan sa han att hade hittat några fina ugglesmycken som han ville ge mig, men som han var osäker på om jag skulle gilla. Och tur var väl det, för när han visade dem, så var de verkligen fula.
Och Elly har pratat så glatt om att pappa skulle hämta henne på förskolan idag. Innan middagen satt de inne i hennes tält och sjöng sånger ur en sångbok. Ack, så fint! Efter maten blev Elly så trött att hon bara grät och grät och grät. Till sist lugnade hon ner sig och somnade, men det krävdes Alfons i mobilen för det.

 
 
 

 

 

9 kommentarer:

 1. Alltså alfons i mobilen. Vilken lifesaver det är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Ibland funkar det liksom inte med saga eller nåt annat.

   Radera
 2. Alltså alfons i mobilen. Vilken lifesaver det är!

  SvaraRadera
 3. Å, vet du? A (som bor i Haga typ "fram och till vänster" på bilden, brukar alltid stanna till i exakt den korsningen där du tagit bilden, peka åt det håll du fotat och säga "det här måste vara Göteborgs vackraste gata".

  Så lustigt att du stannat på exakt samma ställe och tänkt samma sak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men vad häftigt! Det är ju så jäkla snyggt när en ser Skansens krona torna upp sig, särskilt bland färgglada träd, som kontrast till Linnégatan.

   Radera
  2. Precis! och just där är det dessutom snyggt åt ALLA håll. Mitt i den korsningen. Vi har verkligen pratat om det tusen gånger så det var kul att du skrev att vyn fått dig med att stanna till :)

   Radera
 4. Eller hur?! :) Vilken fin present!

  SvaraRadera
 5. Älskar också den vyn. Saknar den lite från när jag alltid tog vägen förbi kyrkan ner från Masthugget. Mycket fina örhängen! Låter överlag som en skön dag. Älskar såna dagar. När man har tid att umgås över en lunch!

  SvaraRadera