onsdag 9 oktober 2013

OnsdagskvällNä men, vad är det här? Jo, det här är tydligen det nya svarta här hemma. För andra kvällen i rad har vi inte sett en endaste minut av en TV-serie och vi har knappt surfat på våra paddor, utan i stället har vi pysslat. Jag har gjort barnpyssel pärlplattor och Niklas har gjort äkta nördpyssel medan han har tittat på nördar som pratar om nördspel på nån nördkanal på youtube.

8 kommentarer:

 1. Det där är vårt mål! Nån gång kanske vi kan låta bli att kolla serier och istället pyssla. Vi håller på att göra en ordentlig plats iallafall, ett långt skrivbord med plats för oss Alex grejer och våra och för både digitalt och analogt pyssel. Det äär bara att hoppas att det snart kommer att användas också och inte bara stanna vid inredandet. Ibland känner jag mig så jäkla pepp och när jag sätter mig så bara försvinner det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asså, vi har pratat hur länge som helst om att vi ska ha pysselkvällar ibland, men sen blir vi alltid så uppslukade av nån serie att det aldrig blir av. Plus att vi är lata. Men plötsligt händer det!

   Radera
 2. Jag är inne i en "virk-period"!

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt! Men vad gör din man? Små gubbar eller maskiner eller vad är det? :D
  Jag gillar också att pyssla men det händer allt för sällan. Har ibland med syrrorna & en kompis, det är nog dags igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är små arméer som han sätter ihop och målar. En massa figurer i varje arme och han har flera arméer. Sen spelar han strategispel med andra där de tävlar med sina arméer. Lite udda hobby!

   Radera
 4. Älskar pärlplattspyssel!

  SvaraRadera