måndag 28 oktober 2013

Sånt vi gör i Småland

Är en i Småland måste en ju nästan äta småländsk ostkaka! Vi åt av denna delikatess två dagar i rad, och dag två var jag smart nog att bara ta en tesked grädde till, vilket gjorde att jag orkade äta tre portioner. Ett litet tips från coachen bara.

En massa lek med mormor hör ju också till.
Likaså bad i badkar. Här hemma finns ju bara en balja.
I lördags fick Elly lite ostbågar. När hon hade ätit några stycken sa hon att hon ville spara ostbågar till nästa dag. Det fick hon, och när hon åt ostbågar dagen efter ville hon spara igen. Well, jag antar att mitt barn tar seden dit hon kommer, when in Småland, spara!
Bamses honungsjakt. Elly älskar detta spel och vi spelade det säkert tio gånger.
Jag vet inte vad det beror på, eller varför jag gör det, men varje gång jag är hos mina föräldrar går jag loss med ifånen och tar en jävla massa selfies.
 

 

2 kommentarer: